Dr. Quattro

Rico van der Pol is de grote drijfveer in het bedrijf in Jubbega. Een ware kenner die zijn sporen heeft verdiend in de Audi en VW wereld. Als 15 jarige jongen werkte hij al avond aan avond aan motoren in het schuurtje van zijn ouders. Vaders ging mee voor de proefrit, omdat Rico zelf toen nog niet mocht rijden. Na vervolgens een flitsende carrière bij o.a. autobedrijf Van den Brug en Spijker, is hij sinds 1996 zijn eigen garagebedrijf gestart.

Met zijn enorme kennis en expertise die hij in de loop der jaren heeft ontwikkeld voor met name de vierwiel aangedreven auto’s, heeft hij de naam Dr. Quattro gekregen. Een naam die zijn kennis, kunde en kwaliteiten geheel omvatten.

Naast zijn eigen bedrijf, heeft Rico ook een grote voorliefde voor rally rijden. Met zijn eigen rally team en unieke originele fabrieksauto’s houdt hij de Audi geschiedenis in stand. Deze auto’s zijn veelal door hem zelf van de chassis af aan gerestaureerd met originele rally onderdelen.

Rico van der Pol is een begrip in Nederland en daar buiten.

 

 

 

Dr.Quattro & Nurse Lollipop “meer dan auto’s alleen”

Marjan is de levenspartner van Rico. Van huis uit is ze verpleegkundige in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Samen hebben zij in 2014 deelgenomen aan The Cannonballrun. Een auto tocht door Engeland waarvoor geld in gezameld werd voor Stichting de Cliniclowns. Als dokter en zuster aan de slag voor een lach. Het alter ego Dr.Quattro & Nurse Lollipop was daarmee geboren.

Deelname en het inzetten voor een goed doel raakte de twee zo, dat zij zich zijn blijven inzetten voor goede doelen. Zo verzorgen zij een aantal keren per jaar een gezellige middag of avond voor gehandicapten of ouderen door met hun kleine draaiorgeltje aanwezig te zijn in een zorginstelling. Daarnaast streven ze om 1x per jaar de Rode Neuzen Toetertocht te organiseren. Een gezelligheids autopuzzeltocht voor klanten van het autobedrijf, vrienden en overige belangstellenden met als doel plezier voor de deelnemers en geld in te zamelen voor Stichting CliniClowns. (Stichting Cliniclowns probeert ernstig en/of chronisch zieke kinderen ontspanning en afleiding te bieden).

Tenslotte schenken Dr.Quattro & Nurse Lollipop vrije donaties aan goede doelen organisaties die op hun pad komen en die hen raken.

Heeft u of bent u een goed doel en wilt u dat Dr.Quattro & Nurse Lollipop een keer met het draaiorgeltje bij komen, neem dan gerust contact op met Autobedrijf van der Pol.

Bent u geen goed doel, maar wilt u bijvoorbeeld wel gebruik maken van de muzikale omlijsting van het draaiorgeltje, ook dan kunt u contact opnemen. Tegen een vergoeding is dit mogelijk. 1x Per jaar maken wij alle vergoedingen tezamen over naar Stichting Cliniclowns.

Dr.Quattro & Nurse Lollipop zijn te volgen via hun eigen Facebook pagina

“Al meer dan 25 jaar een begrip bij de Audi en VW liefhebber”